Pasta de conopida

de Corinuta in Aperitive / Garnituri, 9 Noi 2012 | 7956 vizualizari

 

E foarte buna, preferata sotului meu :)

 

INGREDIENTE

  • o conopida potrivit de mare
  • 2 catei de usturoi
  • un galbenus de ou
  • 1 lingura mustar
  • 250 ml ulei
  • sare, piper
Portii: 8
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pasta de conopida:

Se fierbe conopida in apa cu sare timp de 10 min. apoi se strecoara si se lasa sa se raceasca.

Intre timp se face o maioneza din galbenusul de ou, mustar si ulei.

Se curata usturoiul si se piseaza.

Conopida se zdrobeste cu furculita si se stoarce de apa, apoi se amesteca cu maioneza, usturoiul, sare si piper dupa gust.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pasta de conopida" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (24)

Dana_Retetegg 1

10.11.2012, 16:33

Super yummy! Imi place super mult conopida

Teo 1

13.11.2012, 22:33

tare gustoasa!

gaby_gabytza 1

20.11.2012, 13:03

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Panacris

1798 puncte

Rocsi

1315 puncte

mirela0911

1000 puncte

 Adi

300 puncte

RODIMUR

239 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pasta de conopida cu sunca si maioneza de casa