Se spala legumele sub un jet de apa rece, apoi taiati ceapa uscata si cea verde marunt, morcovii cubulete si ardeii fasii. Puneti o cratita cu putin ulei la incins si adaugati legumele sa se caleasca. Cand ceapa a inceput sa devina transparenta adaugati ciupercile taiate cubulete.
Cand legumele s-au calit adaugati apa calduta in care puteti dizolva cuburile de pui si orezul. Daca este nevoie transferati legumele calite si orezul intr-o oala mai incapatoare. Amestecati totul bine si potriviti de sare si piper. Acoperiti oala si lasati la foc mic pana se fierbe orezul. Amestecati din cand in cand sa nu se lipeasca.
Cand orezul este aproape gata, spalati pulpele de pui si crestati-le de cateva ori pe lat sa se prajeasca mai bine. Presarati un praf de sare si piper peste pulpe si punti-le la prajit in putin ulei. Sfaramati usturoiul cu latul unui cutit, si puneti-l in tigaie cu puiul (puteti lasa usturoiul in coaja).
Feliati ciupercile si puneti-le in tigaie cu puiul. Adaugati un sfert de cana de apa si acoperiti cu un capac intorcand pulpele din cand in cand, lasati pe foc mic pana scade apa si se prajeste puiul.
POFTA BUNA!!!