Pui la cuptor cu cartofi si sos alb

de babyally in Pui, 26 Iun 2012 | 6003 vizualizari

 

O reteta foarte gustoasa

 

INGREDIENTE

  • Pui
  • Cartofi
  • Paprika
  • Oregano
  • Usturoi pudra
  • Sare
  • Piper
  • Pt. sos:
  • Un iaurt mare
  • 4-5 castraveti murati
  • 4-5 catei de usturoi (dupa gust)
  • cateva fire de marar verde
  • 2-3 linguri ulei de masline
  • sare
  • piper alb
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui la cuptor cu cartofi si sos alb:

Puiul portionat si cartofii curatati si taiati se aseaza in tava unsa cu ulei peste care se presara condimentele, si se da la cuptor in jur de 25 min sau pana prinde o culoare maronie.

Pt sos : Castravetii se spala bine, se curata de coaja si se dau pe razatoarea cu ochiuri mari si se lasa la scurs se zeama. Se amesteca cu usturoiul pisat si cu mararul tocat fin. Se adauga iaurtul, uleiul, se condimenteaza si se omogenizeaza.

Pofta buna!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui la cuptor cu cartofi si sos alb" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (11)

iry-gabriela 1

27.06.2012, 05:37

Bya Ralu 1

28.06.2012, 20:46

super

babyally 1

05.01.2013, 23:38

va multumesc pentru toate comentariile!!! sunteti super

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pulpe de pui dezosate cu orez si legume la cuptor