O mancare exceptional de gustoasa!
Se spala pieptul de pui si se taie in bucati mai mici.
Orezul se spala intr-o sita si se lasa deoparte la scurs. Ceapa se toaca marunt si se freaca cu putina sare. Ciupercile se spala si se taie in bucati. Morcovul se taie in bucati sau se da pe razatoare.
In cratita la foc foarte mic se pune uleiul, se adauga ceapa, morcovul, pieptul de pui si ciupercile. Se amesteca din cand in cand si se picura cate putina apa, se lasa cinci minute pe foc se pune piperul si turmericul si se acopera cu apa( la o cana de orez se pun 4 cani mari de apa). Se lasa deasupra pe aragaz sa fiarba in jur de trei sferturi de ora, se potriveste de sare, daca mai este nevoie mai adaugati apa. Am pus cratita la cuptor pentru inca trei sferturi de ora.
Cand este gata , se scoate si se pune patrunjelul tocat, se amesteca si se mananca cu pofta ca-i tare tare gustos!