Orez cu pipote si inimi de pui

de -Licurici- in Pui, 30 Sep 2015 | 5376 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g pipote si inimi de pui
  • o cana de orez
  • 2 cepe
  • o jumatate ardei gras
  • o jumatate gogosar
  • sare, piper
  • marar, patrunjel
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Orez cu pipote si inimi de pui:

Am spalat pipotele si inimile, le-am lasat la scurs pana am tocat legumele, apoi le-am pus in ulei incins, sa se rumeneasca, cam 10 min.

Am adaugat putina apa, apoi legumele si orezul. Am lasat sa se inmoaie 5 min, apoi am adaugat inca 2 pahare cu apa, am potrivit gustul cu sare si piper si am lasat sa fiarba cam 30 de min.

La sfarsit am adaugat putin marar si patrunjel.

TIPS-URI

1

Am lasat orezul mai zemos, pentru ca se intareste cand se raceste.

Daca ti-a placut reteta noastra "Orez cu pipote si inimi de pui" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

RETETE RECOMANDATE

COMENTARII (14)

Gherca Daniela 1

01.10.2015, 13:35

- Andreea - 1

01.10.2015, 18:48

-Licurici- 1

02.10.2015, 07:57

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

ieri la 15:59

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

Supă cremă de sparanghel și broccoli - Simplă și gustoasă

pe 01.07 la 11:22

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Taitei cu pui la cuptor