Orez cu legume

de Adinacarla in Aperitive / Garnituri, 16 Apr 2010 | 3895 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • orez
  • morcovi
  • patrunjel
  • pastarnac
  • telina
  • ceapa
  • ardei rosu
  • mazare
  • marar
  • 2 cuburi supa
  • sare
  • piper
  • ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Orez cu legume:

Morcovii, ceapa, patrunjelu, pastarnacu, telina, ardei rosu se curata, se spala si se toaca marunt sau se dau pe razatoarea mare.

Intr-o cratita se pune putin ulei si se adauga: legumele de mai sus impreuna cu sare si piper si se aseaza pe foc. In timp ce legumele sunt pe foc adaugam si boabele de mazare.

Dupa ce legumele s-au muiat putin se adauga si orezul spalat bine. Se amesteca bine sa nu se prinda pana cand orezul isi schimba culoarea.

seaparat in alta cratita se pune apa la fiert in care adaugam 2 cuburi de supa.

cand orezul si-a schimbat culoarea adaugam din supa in care s-au topit cuburile, treptat cu un polonic.

Supa se adauga dinou imediat ce prima catitate de supa a fost absorbita in orez.

Se fierbe pe foc moderat si se amesteca des ca sa nu se prinda.

Noi am servit alaturi de pulpe de pui la gratar.

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Orez cu legume" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mancarica de cartofi, cu costita afumata si legume - Reteta simpla la tigaie

de vasimur 4

ieri la 16:54

Strudel cu budinca de vanilie si visine - Reteta rapida cu foietaj

de Caty 2

pe 06.07 la 18:42

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Oua in cupe de legume