Orez cu legume

de Irina in Mancaruri de post, 9 Mai 2013 | 8241 vizualizari

COMENTARII (43)

Irina 1

09.05.2013, 19:05

Padre, e de inteles dupa atatea saptamani de post.

RuxyRux 1

09.05.2013, 19:12

E preferatul meu Irina, si cand vad atatea culori frumoase... imi vine sa zburd prin padure, la cules de fragi si mure! Imi place mult!

Dya Daniela Andrei 1

09.05.2013, 19:55

Ce frumos!

Valclaudia 1

09.05.2013, 20:24

parca-i desert! Arata grozav!

alilianaa 1

09.05.2013, 20:31

ce-mi place....

MotanLaOale 1

09.05.2013, 21:03

bun bun

Panacris 1

09.05.2013, 21:17

babi5 1

09.05.2013, 21:20

adry88 1

09.05.2013, 21:29

Lavinia 1

09.05.2013, 21:41

foarte frumoasa prezentarea,cu siguranta este delicios

Sim0na 1

09.05.2013, 22:28

Orezul imi place de mor, mai ales cu legume!!

diaconta 1

09.05.2013, 22:37

cat de bine arata

Alexandra Elena 1

09.05.2013, 23:22

frumoasa prezentare

Rocsi 1

10.05.2013, 11:28

Cat de fain. Vreau o portie

Lau 1

10.05.2013, 17:28

ce bine arata

Krystyan Trendy 1

11.12.2013, 22:26

arata minunat

Aurelia 07_07 1

18.12.2013, 23:26

Pushaa 1

31.12.2013, 13:17

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Orez cu brocoli si conopida