Orez cu lapte

de adry88 in Dulciuri, 28 Sep 2012 | 2808 vizualizari

 

am ajuns si la reteta 100,m-am gandit sa sarbatoresc cu dulcele copilariei

 

INGREDIENTE

  • 200 g orez
  • 1 l lapte
  • 150 g zahar
  • scortisoara
  • 70 g unt
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Orez cu lapte:

Orezul se spala si se fierbe un pic in apa cu sare(cca 5-7 min)din momentul cand fierbe apa

Scurgem de apa si adaugam laptele, zaharul si 1/2 lingurita scortisoara si punem din nou pe foc si lasam sa fiarba pana cand este fiert orezul,cand oprim focul adaugam 70 g unt si amestecam pana se topeste

Am servit cu cacao si ciocolata

Daca ti-a placut reteta noastra "Orez cu lapte" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (21)

Cris2711 1

29.09.2012, 17:08

felicitari!la cat mai multe

adry88 1

30.09.2012, 10:35

multumesc cris2711

elucubratiiculinare 1

06.10.2012, 19:38

chiar ca e amintiri din copilarie, de cand nu am mai facut

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Orez cu lapte cremos si sos de zmeura