Ca desert aleg mai intotdeauna ceva cu ciocolata! de curand am incercat aceste tagliatelle de ciocolata care sunte delicioase in combinatie cu sosuri de fructe sau inghetata sau pur si simplu cu lapte ca si cerealele pentru copii.
Se pune apa la fiert si cand clocoteste se introduc tagliatellele de ciocolata si se lasa la foc mic cateva minute sa se inmoaie putin.Se scurg bine si se amesteca cu sirop de zmeura cu cirese din cocktail si cu mure din dulceata.
In momentul servirii se adauga mici nuci de inghetata de vanilie si ciocolata, o bezea inimioara(albusul batut spuma tare cu zaharul pudra , spritata pe o tava cu hartie de copt in forma de inimioare si lasata in cuptorul inclazit sa se usuce), si se picura cativa stropi de coniac ce se aprind cu un chibrit pentru efect.Apoi se sufla si se stinge.Se servesc la lumina lumanarilor si neaparat cu cineva drag!
Puteti aseza alaturi si scoici in care ati picurat putin acool parfumat pe care il flambati.