Orez cu ciuperci

de LUK in Aperitive / Garnituri, 6 Mar 2011 | 5413 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 200gr orez
  • 5-6 ciuperci champignion
  • amestec legume mirodenia de la fuchs
  • sare
  • patrunjel verde
  • apa
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Orez cu ciuperci:

  Ciupercile le curatam si le taiem feliute.Le punem la fiert in apa cu sare pentru 5-6min.

Orezul se spala in mai multe ape apoi se pune la fiert.

Dupa ce  a dat cateva clocote se ia de pe foc si se clateste cu apa

.Se pune iar la fiert cu sare si amestecul de legume si se adauga si ciupercile.

Se lasa pana cand e fiert orezul.

Se serveste cu patrunjel verde tocat deasupra.

TIPS-URI

1

ciupercile se fierb separat pt a nu se innegri orezul

Daca ti-a placut reteta noastra "Orez cu ciuperci" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bruschete cu brânză Camembert și bacon - Delicioase și ușor de făcut

ieri la 11:31

Tiramisu cu cozonac – rețetă simplă și ingenioasă pentru un desert savuros

ieri la 10:52

Bruschete cu pesto de fistic, mortadella și burrata - Rețeta ușoară și plină de savoare

ieri la 09:20

Bruschete cu roșii și măsline - Rețeta simplă și savuroasă

ieri la 08:25

TOP
utilizatori

Rocsi

351 puncte

vasimur

317 puncte

oanapl

230 puncte

mihaelar63

223 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]