Orez cu ciuperci

de La Ancuta in Aperitive / Garnituri, 14 Sep 2010 | 3811 vizualizari

 

De fapt sunt ciuperci cu usturoi, dar eu am adaugat si orez

 

INGREDIENTE

  • 500 g ciuperci
  • putin unt
  • zeama de lamaie
  • patrunjel
  • cimbru
  • sare,
  • piper
  • 2 maini de orez
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Orez cu ciuperci:

Se curata ciupercile si se taie sferturi. Se pun pe foc intr-o oala cu putin unt si se acopera cu un capac. Se lasa sa se inmoaie amestecand din cand in cand. Cand sunt aproape gata se adauga zeama de lamaie, cimbrul si usturoiul pisat. Se condimenteaza cu sare si piper.

Separat am fiert orezul in apa cu sare. Dupa ce s-a fiert se amesteca cu ciupercile. Se orneaza cu patrunjel tocat.

Daca ti-a placut reteta noastra "Orez cu ciuperci" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (7)

Bunica 1

15.09.2010, 14:25

Mmmmmm, foarte bune ! Simonaaaaa, ia si tu doar ciupercile !

La Ancuta 1

15.09.2010, 16:20

Data viitoare o sa-i pastrez cateva fara orez.

Nicolae 1

16.09.2010, 21:05

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

ieri la 15:59

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

Supă cremă de sparanghel și broccoli - Simplă și gustoasă

pe 01.07 la 11:22

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Omleta la cuptor