Miez de lapte marinat

de Mitinita in Aperitive / Garnituri, 26 Apr 2012 | 4416 vizualizari

 

Maruntica mea cea mare si care iubeste laptele a fost foarte incantata de miezul de lapte. Dupa ce am facut reteta asta,ghiciti cine a devorat-o? Deci o recomand cu mult drag copiilor iubitori de lapte.

 

INGREDIENTE

  • 3 bucati mari miez de lapte natur
  • 2-3 linguri ulei de masline extra virgin
  • fulgi de ardei (ai mei n-au fost iuti deloc), dupa gust
  • 1/4 lingurita mirt (condiment cu gust de lamaie,deci se poate inlocui cu coaja de lamaie)
  • cateva frunze de busuioc proaspat
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Miez de lapte marinat:

Se taie miezul de lapte in cubulete.

Se taie busuiocul.

Se amesteca toate ingredientele si se lasa putin deoparte sau in fridiger ca sa se combine aromele.

Daca ti-a placut reteta noastra "Miez de lapte marinat" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cozonac cu smantana

pe 24.12 la 20:10

Ouă umplute - Aperitivul delicios și ușor de preparat

pe 24.12 la 11:20

Fursecuri ștampilate - Desertul delicios și rapid

pe 23.12 la 18:14

Sărățele fragede și gustoase - Gustarea delicioasă și rapidă

pe 23.12 la 12:28

Fursecuri Arici - Deliciul fraged și aromat cu nucă

pe 23.12 la 10:52

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1117 puncte

 Merisor

1100 puncte

MotanLaOale

1042 puncte

Mitinita

1000 puncte

Rocsi

321 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Mic dejun delicios: Sandwich "Buna Dimineata"