Orez cu carne de porc si conopida

de Bya Ralu in Porc, 20 Oct 2015 | 3561 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 cana de orez
  • 150 g carne de porc
  • 100 g carne conopida
  • 1 ceapa alba
  • 1 cub maggi
  • ulei de masline
  • patrunjel proaspat
  • sare/piper
Portii: 2
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Orez cu carne de porc si conopida:

Carnea se taie cuburi,se pune in ulei de masline la prajit pentru 2-3 minute dupa care se pune apa cat sa acopere,si se lasa la fiert 20 minute.

Se pune ceapa tocata marunt,se mai adauga apa daca este nevoie,dupa circa 5 minute se pune orezul spalat si scurs de apa,2 pahare de apa,condimente si cubul maggi si se lasa la fiert la foc mic.

Conopida se rupe in buchetele mici,se spala si se adauga peste orez.

Se lasa sa fiarba cam 10 minute,se adauga apa daca este nevoie si condimente dupa gust.

La final se presara patrunjel prospat tocat marunt.

Daca ti-a placut reteta noastra "Orez cu carne de porc si conopida" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brăduț cu ciocolată - Desertul rapid și festiv pentru sărbători

pe 16.12 la 11:18

Cozonac cu cremă de fistic - Desertul perfect pentru sărbători

pe 13.12 la 15:25

Mini rulouri cu dovleac - Reteta gustoasa de post

de RODIMUR 8

pe 12.12 la 22:27

Salată de boeuf - Rețeta clasică perfectă pentru masa de sărbători

pe 12.12 la 11:50

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1176 puncte

RODIMUR

1161 puncte

MotanLaOale

1145 puncte

mihaelar63

1103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Friptura de porc cu legume si cimbru