Oranjada

de Rocsi in Bauturi, 18 Iun 2010 | 8657 vizualizari

 

Delicioasa pe o caldura din asta..

 

INGREDIENTE

  • 3 portocale
  •  1 lamaie
  •  6 pahare apa
  •  150 gr zahar(insa mai bine puneti dupa gust ,cum va place mai dulce sau mai putin dulce)
  •  Cuburi de gheata
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Oranjada:

Intr-o cana de sticla sau un bol mai adanc se pune apa.

Peste apa se adauga zaharul si invartiti cu o lingura de lemn pana ce acesta se topeste.

Portocalele si lamaia le spalati bine cu apa calda.

Taiati putina coaja de portocala si de lamaie si adaugati in apa.

Atat portocalele cat si lamaia le stoarceti bine.

Sucul acestora il amestecati cu apa.

Mai adaugati si cuburi de gheata si invartiti bine toate.

Dati cam 1 ora la frigider,apoi scoateti bucatile de  coji de lamaie si portocala ,puneti in pahar si beti cat mai mult ,mai ales daca va e sete.

Daca ti-a placut reteta noastra "Oranjada" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (8)

Rocsi 1

21.06.2010, 10:53

mersi eclerash....mai vedem ionix mai ne imprietenim

ionix 1

21.06.2010, 18:40

las' ca stiu eu c-o sa-mi faci muuuuuuuuulta si buna

marcela1979 1

11.05.2016, 11:13

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Limonada cu miere si lamaie