-se bat ouale cu smantana si se adauga pasta de ardei iute, vegeta si sare.
- se taie ardeiul gras fisii subtiri si carnatul felii,se incinge un pic pe tigaie in ulei sau unt si se da focul incet ca sa adaugam celelalte ingrediente ,se toarna ouale batute si se presara cu patrunjel taiat marunt,se aranjeaza maslinele taiate rondele pe toata suprafata si se pun deasupra rosiile rondele ,toate ingredientele trebuie sa se scufunde in ou , puneti capacul si lasati la foc mic 2~3 minute.
- intre timp incalziti alta tigaie cu un pic de ulei sau unt,doar cat sa se unga tigaia cu diametrul mai mare decat cea in care ati preparat omleta,suprapuneti tigaia goala peste cea cu omleta si o intoarceti pe fata pentru cateva secunde ca sa se prinda si deasupra.
-puneti peste tigaie o farfurie si rasturnati omleta iar pe fata,o presarati cu cascaval ras si o acoperiti cu un capac cu spatiu inauntru ca sa nu sa se lipeasca de omleta pentru un minut ca sa se abureasca omleta cu cascavalul.