Pizza

de diaconta in Pizza, 21 Mai 2011 | 3906 vizualizari

 

Imi era dor de-o pizza facuta-n casa,doar nu e chiar asa complicat.

 

INGREDIENTE

  • faina
  • drojdie
  • sare
  • zahar
  • ulei
  • ciuperci
  • sunca
  • ardei
  • boabe de porumb
  • sos de rosii
  • branza feta
  • cas mozzarela
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza:

Se pune faina intr-un vas(eu am pus cam 200 gr).In mijloc se face un loc in care punem drojdia amestecata cu putin zahar si apa calduta.Lasam pana incepe sa dospeasca drojdia.Apoi adaugam putina sare si framantam cu apa calduta.Spre final adaugam putin ulei si lasam la dospit.

Cand aluatul a dospit,intindem o foaie subtire,pe care o ungem cu putin suc de rosii.Apoi presaram deasupra ciupercile,sunca,boabele de porumb,ardeiul,branza feta.La urma  razuim cascaval,adaugam si niste felioare de rosii si o punem la cuptor pana cand se coace foaia.

Da daaaaaaa a fost foarte buna.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pizza cu ciuperci, măsline şi roşii