Omleta la cuptor cu porumb,ceapa verde si salam

de Bya Ralu in Aperitive / Garnituri, 7 Iun 2013 | 4449 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 oua
  • 2 linguri de porumb din conserva
  • 2 fire de ceapa verde
  • 10 felii de salam uscat
  • 1 rosie
  • 3-4 felii de branza telemea
  • cascaval ras
  • sare/piper
  • ulei masline
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Omleta la cuptor cu porumb,ceapa verde si salam:

Ceapa verde se taie feliute, salamul se taie fasii potrivite, branza o taiem cubulete.

Jumatate din compozitie se pune intr-un vas termorezistent uns cu ulei de masline, iar cealalta jumatate se pune in castron dupa ce am batut ouale bine.

Se condimenteaza, punem cascavalul ras si rosia taiata feliute.

Se da la cuptor pana se rumeneste,pentru circa de 15-20 minute.

Daca ti-a placut reteta noastra "Omleta la cuptor cu porumb,ceapa verde si salam" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi țărănești - Gust și savoare într-un preparat tradițional

ieri la 10:57

Plăcinte rapide cu vișine - Desert delicios și ușor

pe 01.11 la 17:47

Baghete răsucite cu măsline - Rețeta simplă și aromată

pe 01.11 la 14:05

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv pogaci cu jumeri