Se prajeste porumbul pana devine brun si crocant, intr-o tigaie cu putin ulei.
Se bat ouale ca pentru omleta, impreuna cu sare, piper si chives tocat.
Se incalzeste untul intr-o tigaie, la foc mediu, se adauga ouale si se lasa 20-30 de secunde. Cu o spatula, se impinge compozitia dinspre margini spre centru. Se inclina tigaia, astfel incat oul negatit sa curga spre marginea tigaii. Se adauga rosiile uscate la soare si se lasa pana cand ouale s-au gatit aproape complet. Se adauga branza in centru, apoi se impacheteaza omleta, pornind dintre margini.
Se prajeste felia de paine si se unge cu unt.
Se prajeste baconul in functie de preferinte.
Se amesteca toate ingredientele pentru sosul de tahini.
Se aseaza omleta pe felia de branza, se adauga baconul deasupra, impreuna cu porumbul, salata, avocadoul si se presara cu sare, piper si frunze de busuioc.