Omleta Godina cu cartofi prajiti

de violeta30 in Aperitive / Garnituri, 27 Feb 2016 | 2468 vizualizari

 

Sotului meu ii plac cartofii cu oua, imi zicea mereu sa bat 2 oua peste ultima tura de cartofi prajiti.
Erau prea plini de grasimi si mie nu-mi placeau. Am incercat intr-o seara, dupa ce am nimerit niste cartofi mai ciudati (asa cum sunt mereu, mai fara gust astia de import). In combinatia asta sunt bestiali.
Daca va raman cartofi prajiti pe care nu-i mai consumati ca s-au racit, incercati reteta aceasta.
Sunt magnifici, la fel ca si Marian Godina.
Atunci cand adaugi sare si piper, viata-i mai frumoasa ! :))

 

INGREDIENTE

  • 1 cartof mai mare sau 3 mai mici
  • 3 oua
  • sare
  • piper
  • 1 cubulet de unt
  • ulei pentru prajit
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Omleta Godina cu cartofi prajiti:

Curatam cartofii si ii taiem pai. Spalam, saram si dam la prajit.

Intre timp spargem cele 3 oua si le batem bine cu sare si piper.

Intr-o tigaie adaugam cubul de unt si cartofii prajiti scursi de ulei. Lasam pana se topeste untul si amestecam.

Rasturnam ouale peste cartofi si potrivim focul, sa nu fie nici prea mic, dar nici prea iute.

Daca nu va pricepeti sa o intoarceti ca pe clatita, rasturnati intr-o farfurie intinsa si apoi puneti in tigaie cu partea neprajita in jos.

Lasati pana se coace bine.

Se rastoarna pe farfurie si se serveste cum doriti (cascaval ras, ketchup, etc).

Este un preparat usor si delicios.

Daca ti-a placut reteta noastra "Omleta Godina cu cartofi prajiti" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Rocsi

1271 puncte

Lau

Lau 9

1181 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

RODIMUR

1133 puncte

oanapl

1104 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciuperci pane umplute