Branza feta marinata

de Mitinita in Aperitive / Garnituri, 17 Ian 2011 | 7463 vizualizari

 

Azi trecem la bucataria greceasca!

 

INGREDIENTE

  • 250 gr feta,taiata in cuburi   
  • 1 lingurita boabe de coriandru   
  • 1-2 frunze de dafin 
  • 2 catei de usturoi,pisati 
  • 1 lingurita coaja de portocale 
  • 1 lingurita oregano 
  • 1/2 cana de ulei de masline,extra virgin
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Branza feta marinata:

Se prajesc pentru un minut boabele de coriandru,coaja de portocala si dafinul.

Intr-un container de plastic sau intr-un borcan,se pun toate ingredientele si se amesteca usor o data pe zi pentru o saptamana.

Se pastreaza la frigider,o saptamana,dupa care se poate servi.

E excelenta cu bagheta proaspata!

Daca ti-a placut reteta noastra "Branza feta marinata" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sos de merișoare - Ideal atât pentru fripturi, cât și pentru deserturi delicioase

pe 13.12 la 12:56

Pâine de casă - Rețeta delicioasă cu unt

pe 13.12 la 09:39

Rețeta de cozonac fără frământare

pe 12.12 la 22:24

Rulouri cu ceapă caramelizată și brânză Camembert - Aperitiv rapid și gustos

pe 12.12 la 11:14

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]