Branza feta marinata

de Mitinita in Aperitive / Garnituri, 17 Ian 2011 | 6718 vizualizari

 

Azi trecem la bucataria greceasca!

 

INGREDIENTE

  • 250 gr feta,taiata in cuburi   
  • 1 lingurita boabe de coriandru   
  • 1-2 frunze de dafin 
  • 2 catei de usturoi,pisati 
  • 1 lingurita coaja de portocale 
  • 1 lingurita oregano 
  • 1/2 cana de ulei de masline,extra virgin
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Branza feta marinata:

Se prajesc pentru un minut boabele de coriandru,coaja de portocala si dafinul.

Intr-un container de plastic sau intr-un borcan,se pun toate ingredientele si se amesteca usor o data pe zi pentru o saptamana.

Se pastreaza la frigider,o saptamana,dupa care se poate servi.

E excelenta cu bagheta proaspata!

Daca ti-a placut reteta noastra "Branza feta marinata" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi țărănești - Gust și savoare într-un preparat tradițional

ieri la 10:57

Plăcinte rapide cu vișine - Desert delicios și ușor

pe 01.11 la 17:47

Baghete răsucite cu măsline - Rețeta simplă și aromată

pe 01.11 la 14:05

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Borek cu brânză sărată