o cina rapida....sau ce vreti voi....
mai intai se curata putin zuchinni si se taie in doua pe lungime( cei mai marisori se pot felia) apoi se prajesc pe ambele parti in putin ulei de masline si sescot pe o farfurie. in cratita apoi se pune ceapa feliata subtire si pancetta taiata cubulete si se calesc 2-3 minute.
ouale se bat bine, se adauga lapte si cascavalul/parmezanul ras .
in cratita cu pacetta si ceapa calita se asaza feliile de dovlecel si sepune din nou pe foc...cand s-a infierbantat se adauga ouale batute peste, si se pun cateva masline taiate in doua ( de acele afara sambure). se lasa 2-3 min apoi se rastoarna pe o farfurie, si cu grija se lasa sa cada pe partea cealalta in tigaie...( cine are doubletta e fericita..cat as vrea si eu una...) si se mai prajeste si pe partea aceasta 2 min, apoi se rastoarna pe o farfurie.
se serveste dupa preferinta...cu rosii, castraveti proaspeti sau murtaura....si neaparat cu pofta.