Saratele

de oana_pisicutza16 in Aperitive / Garnituri, 16 Iul 2012 | 10264 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 oua
  • 1 kg faina
  • O margarina / unt
  • 200 g untura
  • 2 plicuri de drojdie (un cub de drojdie)
  • 2 linguri sare
  • 200 ml lapte
  • 200-300 g telemea

Pentru decor

  • Ou batut pt uns
  • Chimen
  • Susan
  • Cascaval
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Saratele:

-         Intr-un bol se pun toate ingredientele pentru aluat si se framanta pana cand compozitia devine nelipicioasa

-         Se lasa sa dospeasca pana isi dubleaza volumul

-         Din aluat se intinde o foaie subtire si se taie forma dorita

-         Se aseaza in tava se unge cu ou si se presara deasupra susan, chimen sau cascaval

-         Se baga la cuptorul perincalzit si se lasa pana se rumenesc

Daca ti-a placut reteta noastra "Saratele" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de ciuperci cu maioneză - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 19.12 la 09:41

Cozonac Babka cu cremă de ciocolată - Rețeta gustoasă și aromată

pe 19.12 la 09:30

Pâine cu rozmarin și fulgi de sare - Rețeta festivă pentru sărbători

pe 18.12 la 09:53

Brăduț cu ciocolată - Desertul rapid și festiv pentru sărbători

pe 16.12 la 11:18

Cozonac cu cremă de fistic - Desertul perfect pentru sărbători

pe 13.12 la 15:25

TOP
utilizatori

Rocsi

1176 puncte

RODIMUR

1161 puncte

MotanLaOale

1145 puncte

mihaelar63

1103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Saleuri cu branza si masline