Omleta cu ton si patrunjel

de lilik in Aperitive / Garnituri, 28 Apr 2011 | 4378 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 oua
  • 1 conserva de ton in ulei de 80 gr
  • 1 lingura de parmezan ras
  • patrunjel verde
  • sare,piper
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Omleta cu ton si patrunjel:

Scurgem tonul de ulei si tocam patrunjelul marunt.

Batem ouale, adaugam restul ingredientelor si amestecam.

Punem o tigaie unsa cu ulei sa se incinga apoi punem ouale si cand omleta e rumena pe o parte o intoarcem si pe cealalta.

Scoatem pe o farfurie si servim.

Daca ti-a placut reteta noastra "Omleta cu ton si patrunjel" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Placinta cu branza si iaurt - Reteta savuroasa cu foi de placinta

de laura_n 7

ieri la 16:28

Varză murată călită cu ciolan la cuptor - Rețeta tradițională plină de savoare

ieri la 11:10

Mini baghete pufoase - Rețeta simplă, de casă

pe 07.02 la 17:14

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

2074 puncte

Rocsi

356 puncte

vasimur

273 puncte

RODIMUR

251 puncte

mihaelar63

203 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Omleta vegetariana