Aperitiv chec sarat cu legume

de Rahela Velicu in Aperitive / Garnituri, 6 Ian 2019 | 5389 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 oua
  • 4 linguri de faina
  • 3 linguri de ulei
  • 100 g masline
  • 100 g mezel ( carnati/salam)
  • 1 dovlecel mic
  • 5-6 felii de gogosar murat
  • 1 lingurita praf de copt
  • sare
  • ketchup
Portii: 30
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv chec sarat cu legume:

Mixam ouale cu un praf de sare pana cand isi dubleaza volumul. Adaugam uleiul, mixam un minut, apoi adaugam faina si praful de copt. Adaugam legumele si mezelurile tocate marunt si turnam compozitia intr-un vas de yenna uns cu ulei si tapetat cu faina.

Facem deasupra checului un grilaj cu ketchup si coacem checul la cuptorul preincalzit la 200 de grade C, pentru 25 de minute sau pana cand trece testul cu scobitoarea.

Lasam checul la racit, apoi portionam.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv chec sarat cu legume" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Aperitiv placintele din cartofi umplute cu cascaval, prajite