Omleta cu somon afumat, sparanghel si sos dulce de chili

de Satisfyyourcravings in Somon, 9 Ian 2016 | 2839 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 oua bio
  • 1/2 lingurita sos de peste
  • 40 grame somon afumat
  • 1/2 legatura sparanghel
  • 3 catei de usturoi
  • o bucata de 2cm de ghimbir proaspat
  • sos dulce de chili
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Omleta cu somon afumat, sparanghel si sos dulce de chili:

Intr-o tigaie, se incalzeste putin ulei de masline si se calesc usturoiul si ghimbirul pana devin aurii. Se adauga sparanghelul, sosul de peste, se acopera si se lasa la gatit 2 minute. 

Se scoate sparanghelul pe o farfurie. 

Se bat ouale ca pentru omleta si se toarna in tigaie. Se lasa pana cand ouale incep sa se gateasca, se aseaza somonul de-al lungul omletei, in treimea inferioara si se ruleaza. Se scoate pe farfurie si se stropeste totul cu sos dulce de chili.

Daca ti-a placut reteta noastra "Omleta cu somon afumat, sparanghel si sos dulce de chili" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (11)

Bya Ralu 1

10.01.2016, 15:46

bun bun

Gicuta 1

11.01.2016, 09:34

Buna!

Alexandra Burz 1

01.02.2016, 21:18

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supă cremă de ciuperci - Deliciul fin și sănătos

ieri la 10:17

Biban de mare cu pere, roșii cherry, praz, măsline și lămâi

ieri la 09:47

Rețeta simplă de aluat pentru plăcintă – Fraged și pufos de fiecare dată

pe 21.01 la 09:29

Plăcintă cu ciuperci pleurotus - Rapidă și ușor de preparat

pe 20.01 la 17:57

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

2236 puncte

Valclaudia

316 puncte

vasimur

247 puncte

Rocsi

238 puncte

RODIMUR

176 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pasta de peste afumat II