Cu ingrediente putine si usor de preparat , aceasta omleta o putem servi la micul dejun sau de ce nu chiar la cina :) ...
Mai intai spalam bine salata frunza cu frunza, indepartam apa in exces si ''rupem'' frunzele de marime potrivita.
Intr-un bol, punem ouale si cu ajutorul unui tel batem ouale spuma adaugand cele trei linguri cu lapte si sare, piper dupa gust.
Adaugam salata in bolul cu oua si amestecam bine.
Incingem putin ulei intr-o tigaie antiaderenta si punem omleta acoperind cu un capac. Astfel omleta se va umfla frumos.
Cand s-a rumenit usor pe o parte intoarcem omleta pe cealalta parte.
Presaram parmezanul si acoperim din nou cu capac.
Cand omleta s-a rumenit frumos pe ambele parti, asezam in farfurie si servim .
Pofta buna !
1
Parmezanul poate fi inlocuit cu cascaval sau cu orice alt tip de branza dorit .