Omleta cu salata verde

de - Andreea - in Aperitive / Garnituri, 11 Iun 2015 | 5793 vizualizari

 

Cu ingrediente putine si usor de preparat , aceasta omleta o putem servi la micul dejun sau de ce nu chiar la cina :) ...

 

INGREDIENTE

  • 1 salata verde
  • 6 oua
  • 3 linguri cu lapte
  • 30 gr parmezan
  • ulei
  • sare
  • piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Omleta cu salata verde:

Mai intai spalam bine salata frunza cu frunza, indepartam apa in exces si ''rupem'' frunzele de marime potrivita. 

Intr-un bol, punem ouale si cu ajutorul unui tel batem ouale spuma adaugand cele trei linguri cu lapte si sare, piper dupa gust. 

Adaugam salata in bolul cu oua si amestecam bine. 

Incingem putin ulei intr-o tigaie antiaderenta si punem omleta acoperind cu un capac. Astfel omleta se va umfla frumos. 

Cand s-a rumenit usor pe o parte  intoarcem omleta pe cealalta parte. 

Presaram parmezanul si acoperim din nou cu capac. 

Cand omleta s-a rumenit frumos pe ambele parti, asezam in farfurie si servim .

Pofta buna ! 

TIPS-URI

1

Parmezanul poate fi inlocuit cu cascaval sau cu orice alt tip de branza dorit .

Daca ti-a placut reteta noastra "Omleta cu salata verde" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Aperitiv rulada cu sfecla rosie