Cartofi crocanti

de Sorinnaa in Aperitive / Garnituri, 23 Oct 2013 | 3813 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4-5 cartofi
  • ulei
  • sare
  • piper
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi crocanti:

Cartofi se curata de coaja, se spala, se taie in bucati mai mari, se spala si se pun la fiert in apa clocotita. Dupa ce au inceput sa dea semne ca incep sa fiarba se scot din apa se pun intr-o tava unsa cu putin ulei  se da la cuptor 10-15 minute pana se fac auri. Se asezoneaza cu sare si piper dupa gust.

TIPS-URI

1

se pot folosi ca si garnitura sau se pot consuma asa cum sunt sau cu usturoi

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi crocanti" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

ieri la 18:06

Pască fără aluat - Rețeta simplă și delicioasă pentru Paște

ieri la 10:56

Friptură de pui cu leurdă - Rețeta gustoasă și ușor de făcut

pe 09.04 la 08:39

Chec aperitiv - Rețeta savuroasă și sățioasă

pe 09.04 la 08:34

TOP
utilizatori

Valclaudia

1200 puncte

oanapl

1155 puncte

Rocsi

248 puncte

Gherca Daniela

205 puncte

mena29

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cartofi noi cu unt si marar - Reteta ucrainiana pentru o garnitura simpla si gustoasa