Omleta cu patrunjel si smantana

de Pasiune pentru bucatarie in Aperitive / Garnituri, 6 Mar 2011 | 7731 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 oua
  • Sare,piper
  • 2-3 linguri apa minerala
  • 2 linguri smantana
  • Patrunjel tocat
  • 1 varf de cutit praf de copt
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Omleta cu patrunjel si smantana:

Ouale se bat cu sare si piper,apoi se adauga apa minerala,smantana,patrunjelul si praful de copt si se omogenizeaza.

 O tava se incinge,se stropeste cu putin ulei si se toarna ouale batute.Cand este gata pe o parte,se rastoarna pe o farfurie si apoi se pune in tigaie,pe cealalta parte.

Se serveste calda.

Daca ti-a placut reteta noastra "Omleta cu patrunjel si smantana" nu uita sa-i faci un review.
DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Reteta delicioasa si economica de chiftelute de legume