Gogosele cu cascaval

de miremirc in Aperitive / Garnituri, 24 Ian 2011 | 18836 vizualizari

 

by Amalia

 

INGREDIENTE

  • 200 ml lapte,
  • 30 g unt,
  • 100 g faina,
  • 150 g cascaval (sau branza de burduf),
  • 3 oua.
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gogosele cu cascaval:

Intr-o craticioara punem laptele impreuna cu untul sa dea un clocot, apoi luam de pe foc si punem faina, apoi cascavalul ras pe razatoarea cu ochiuri mici, amestecand bine bine pana se desprinde compozitia de pe peretii craticioarei; lasam putin sa se raceasca ,apoi punem pe rand cate un ou amestecand pana se incorporeaza; ungem cu putin ulei o tava si punem hartia de copt; cu o lingurita punem cate o gramajoara din compozitie si dam la cuptor.

Eu am pus si putina sare .

Daca ti-a placut reteta noastra "Gogosele cu cascaval" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (17)

martagabriela 1

26.01.2011, 20:00

da dar brinza unde e?se pune inauntru?ca astea sint "chouri" care se pot umple,nu?

Bunica 1

26.01.2011, 23:55

Rumenele, frumusele ! Dar cascavalul sau branza cand si unde o punem ?

miremirc 1

28.01.2011, 09:07

scuzati ;cascavalul dat pe razatoarea mica se pune dupa faina, apoi lasam sa se raceasca putin si adaugam ouale pe rand;graba strica treaba...

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Minitarte cu legume