Cascaval pane

de alinutza1983 in Aperitive / Garnituri, 3 Apr 2011 | 9402 vizualizari

 

Pentru weekend....alaturi de o salata mare verde...yami!

 

INGREDIENTE

  • 400 gr. cascaval
  • faina
  • pesmet
  • 2 oua
  • sare,piper( dupa gust)
  • ulei-pentru prajit
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cascaval pane:

1. Taiem o felie groasa de cascaval pe diagonala, astfel incat sa obtinem 2 bucati; trebuie ca acesta sa fie rece( nu la temperatura camerei), astfel incat sa nu avem surpriza ca la prajire sa ni se topeasca.

2.Bucatile de cascaval le tavalim bine , bine prin faina, apoi le trecem prin ou, si la final prin pesmet ; repetam operatiunea ou-pesmet de cca 2-3 ori, pentru a obtine o imbracatura frumoasa pentru cascavalul nostru!

3. Cascavalul panetat se pune la prajit in baie de ulei incins, pentru cca 10-15 min, avand grija sa il intoarcem de pe-o parte pe alta, pana capata o culoare aurie. Cand este facut, se pune la scurs pe niste prosoape de hartie, ca sa fie absorbit surplusul de ulei.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cascaval pane" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ștrudel de post cu ciuperci - Crocant și savuros

pe 07.03 la 15:19

Prăjitură de post cu afine și lămâie - Deliciu pufos și aromat

pe 07.03 la 14:38

Tocăniță de năut - Rețeta gustoasă de post

pe 07.03 la 11:02

Mucenici muntenești tradiționali – Rețetă simplă și delicioasă

pe 06.03 la 10:19

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

1180 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

418 puncte

vasimur

251 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Sufleu de legume cu jambon