Omleta cu Miez de Lapte la cuptor

de Dya Daniela Andrei in Aperitive / Garnituri, 28 Apr 2013 | 5378 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6 oua
  • 2-3 rosii
  • 1 ceapa alba
  • Miez de lapte
  • 2 fire de ceapa verde
  • 100 g sunca (muschi)
  • o bucata de carnati afumati
  • o jumatate de ardei gras rosu
  • condimente: chili, sare si piper dupa gust
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Omleta cu Miez de Lapte la cuptor:

Rosiile, ceapa, sunca, carnatii si ardeiul se taie dupa bunul plac si se pun la prajit in putin ulei pentru aproximativ 10 minute. Punem totul intr-un vas (forma) de ena, adaugam felii de miez de lapte si ouale batute spuma impreuna cu condimentele, si, dam tava la cuptor (la foc potrivit) pentru 20-30 de minute. Se serveste calda, cu salata de rosii. :)

Sa aveti pofta!

Daca ti-a placut reteta noastra "Omleta cu Miez de Lapte la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Cartofi Dauphinoise (2)