Tartine cu unt aromat, branza brie si nuca

de Oana in Aperitive / Garnituri, 4 Iul 2014 | 34504 vizualizari

 

Tartine pregatite dupa o reteta de Cristi Roman, un adevarat deliciu!

 

INGREDIENTE

  • 2 cutii branza brie Milkana
  • 1/2 pachet unt
  • 2 catei de usturoi
  • 2 linguri patrunjel proaspat tocat
  • un praf turmeric
  • jumatate ardei gras rosu
  • o mana miez de nuca
  • o bagheta
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tartine cu unt aromat, branza brie si nuca:

Untul moale, la temperatura camerei, se amesteca cu usturoiul dat pe razatoarea fina, cu patrunjelul tocat fin si cu praful de turmeric. Se ung feliile de bagheta cu un strat generos de unt si se pun in cuptor, la 150 de grade, pana ce untul s-a topit si a intrat in paine. Se scoate tava si se lasa putin la racit.

Se taie branza brie in felii si se pune peste feliile de bagheta. Se presara deasupra cate o lingurita de ardei gras rosu taiat cubulete fine si o lingurita de miez de nuca taiat grosier.

Se introduce din nou tava in cuptor si se mai lasa 5 minute.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tartine cu unt aromat, branza brie si nuca" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi țărănești - Gust și savoare într-un preparat tradițional

la 10:57

Plăcinte rapide cu vișine - Desert delicios și ușor

pe 01.11 la 17:47

Baghete răsucite cu măsline - Rețeta simplă și aromată

pe 01.11 la 14:05

Plăcintă creață cu brânză sărată - Gustoasă și ușor de pregătit

pe 01.11 la 09:52

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

3048 puncte

MotanLaOale

1084 puncte

trifadalia

800 puncte

laura_n

410 puncte

Rocsi

315 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pateuri cu ciuperci