Tartine cu unt aromat, branza brie si nuca

de Oana in Aperitive / Garnituri, 4 Iul 2014 | 34129 vizualizari

 

Tartine pregatite dupa o reteta de Cristi Roman, un adevarat deliciu!

 

INGREDIENTE

  • 2 cutii branza brie Milkana
  • 1/2 pachet unt
  • 2 catei de usturoi
  • 2 linguri patrunjel proaspat tocat
  • un praf turmeric
  • jumatate ardei gras rosu
  • o mana miez de nuca
  • o bagheta
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tartine cu unt aromat, branza brie si nuca:

Untul moale, la temperatura camerei, se amesteca cu usturoiul dat pe razatoarea fina, cu patrunjelul tocat fin si cu praful de turmeric. Se ung feliile de bagheta cu un strat generos de unt si se pun in cuptor, la 150 de grade, pana ce untul s-a topit si a intrat in paine. Se scoate tava si se lasa putin la racit.

Se taie branza brie in felii si se pune peste feliile de bagheta. Se presara deasupra cate o lingurita de ardei gras rosu taiat cubulete fine si o lingurita de miez de nuca taiat grosier.

Se introduce din nou tava in cuptor si se mai lasa 5 minute.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tartine cu unt aromat, branza brie si nuca" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Guguluf aperitiv