Omleta Cu Masline si Cascaval

de Adinacarla in Aperitive / Garnituri, 22 Ian 2010 | 8172 vizualizari

 

In dimineata asta am avut pofta de omleta si m-am pus pe treaba

 

INGREDIENTE

  • 2 oua
  • un praf de sare
  • piper
  • 4-5 masline fara sambure tocate
  • 2 felii de cascaval
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Omleta Cu Masline si Cascaval:

Am batut bine ouale cu-n praf de sare.

Am adaugat maslinele si apoi am turnat compozitia intr-o tigaie unsa cu ulei si bine incinsa.

Dupa ce s-a copt am pus pe ea feliile de cascaval si am rulat-o. Am pus si deasupra ruladei obtinute cateva firicele subtiri de cascaval si daca nu am avut rosii am papat cu ketchup.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Omleta Cu Masline si Cascaval" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

pe 02.07 la 15:59

Ciuperci pane cu sos de iaurt grecesc - Aperitiv delicios și rapid

pe 02.07 la 11:34

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Drob de cartofi şi morcovi