Bagheta umpluta

de MotanLaOale in Aperitive / Garnituri, 9 Noi 2016 | 7675 vizualizari

 

Usor de facut, de efect si foarte buna.

 

INGREDIENTE

  • 1 bagheta frantuzeasca
  • 200g sunca de Praga
  • 100g bacon
  • 150g cascaval feliat
  • 100g cascaval ras
  • 1 legatura ceapa verde
  • 100g unt
  • 1 legatura patrunjel
  • sare
  • piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bagheta umpluta:

Bagheta se taie in 4-5 bucati si se scoate miezul cu un cutit sibtire si lung.

De preferat ca marimea bucatilor taiate sa fie cat latimea feliilor de cascaval.

Se taie sunca in batoane de lungimea bucatilor de bagheta si sectiune de 1x2 cm.

Se infasoara fiecare bucata de sunca intr-o felie de bacon si una de cascaval.

Se introduce cu grija ruloul in bucata de bagheta fara miez.

Se face bagheta la loc, bucata langa bucata, si se mai taie transversal la 3-4 cm sa rezulte bucati potrivite.

Se pun intr-o tava pe folie metalica.

Se topeste untul si se amesteca cu ceapa verde tocata, cascavalul ras, patrunjelul tocat, piper si se pune peste bagheta in tava.

Se inveleste in folie si se introduce in cuptor 25-30 minute.

Ultimile 10 minute se da folia la o parte sa se rumeneasc putin.

Se desfac bucatile si se servesc.

Pofta Buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Bagheta umpluta" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (21)

Panacris 1

10.11.2016, 18:32

Pe gustul Zmeilor! Bine, mai puțin partea cu verdeața de deasupra Dar se sacrifică

mirela0911 1

10.11.2016, 20:35

Tare bine arata!

MotanLaOale 1

10.11.2016, 20:44

Multumesc

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Borș de spanac dres cu smântână – Ușor, sănătos și delicios

ieri la 11:06

Chec cu lămâie și mac - Rețeta simplă pentru un desert pufos și aromat

pe 11.04 la 09:43

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

pe 10.04 la 18:06

Pască fără aluat - Rețeta simplă și delicioasă pentru Paște

pe 10.04 la 10:56

TOP
utilizatori

mihaelar63

1104 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

Rocsi

250 puncte

UrsanMihaela

107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Placinte cu branza sarata