Omleta cu legume la cuptor

de - Andreea - in Aperitive / Garnituri, 14 Sep 2015 | 3986 vizualizari

 

Un mic dejun satios si delicios :)

 

INGREDIENTE

  • 4 oua
  • 1\4 ardei gras rosu
  • 1\4 ardei gras verde
  • 1 morcov
  • 1\2 ceapa
  • 120 gr porumb dulce
  • 100 gr mazare
  • 1 dovlecel
  • 100 gr mozzarella
  • 1 rosie
  • 3 linguri cu parmezan
  • 3 linguri cu lapte
  • sare
  • piper
  • ulei
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Omleta cu legume la cuptor:

Ardeii ii curatam de seminte si nervuri , ii spalam si ii taiem cuburi . 

Morcovul il curatam de coaja,il spalam si il taiem rondele .

Ceapa curatata,spalata ,o tocam marunt . 

Rosia si dovlecelul le spalam si le feliem felii subtiri.Mozzarella o taiem cuburi mici. 

Intr-o tigaie , punem putin ulei de masline si cand acesta s-a incins, punem ardeiul,morcovul si ceapa si lasam sa se caleasca impreuna la foc potrivit, amestecand din cand in cand cu o spatula de lemn . 

Cand legumele s-au calit adaugam mazarea si porumbul dulce bine scurse de apa din coserva. Amestecam bine toate ingredientele si le lasam la foc potrivit,presarand putina sare . 

Separat punem intr-un bol ouale impreuna cu parmezanul,laptele sare si piper dupa gust . Amestecam totul foarte bine .

Inchidem focul la tigaia cu legume, lasam 5 minute sa se racoreasca apoi punem toatew legumele in bolul cu oua.Amestecam . 

Tapetam o tava pentru cuptor cu hartie de copt. Turnam compozitia de legume cu oua,nivelam si ornam cu rosia,dovlecelul si mozzarella . 

Dam tava la cuptorul incins la 180 grade pana ce oul este copt si mozzarella topita . 

Scoatem tava din cuptor si lasam putin sa se racoreasca omleta. 

Este buna atit calda cat si rece . 

Pofta buna ! 

 

 

 

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Omleta cu legume la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Aperitiv frittata cu soia, ardei si mozzarella