Un mic dejun satios si delicios :)
Ardeii ii curatam de seminte si nervuri , ii spalam si ii taiem cuburi .
Morcovul il curatam de coaja,il spalam si il taiem rondele .
Ceapa curatata,spalata ,o tocam marunt .
Rosia si dovlecelul le spalam si le feliem felii subtiri.Mozzarella o taiem cuburi mici.
Intr-o tigaie , punem putin ulei de masline si cand acesta s-a incins, punem ardeiul,morcovul si ceapa si lasam sa se caleasca impreuna la foc potrivit, amestecand din cand in cand cu o spatula de lemn .
Cand legumele s-au calit adaugam mazarea si porumbul dulce bine scurse de apa din coserva. Amestecam bine toate ingredientele si le lasam la foc potrivit,presarand putina sare .
Separat punem intr-un bol ouale impreuna cu parmezanul,laptele sare si piper dupa gust . Amestecam totul foarte bine .
Inchidem focul la tigaia cu legume, lasam 5 minute sa se racoreasca apoi punem toatew legumele in bolul cu oua.Amestecam .
Tapetam o tava pentru cuptor cu hartie de copt. Turnam compozitia de legume cu oua,nivelam si ornam cu rosia,dovlecelul si mozzarella .
Dam tava la cuptorul incins la 180 grade pana ce oul este copt si mozzarella topita .
Scoatem tava din cuptor si lasam putin sa se racoreasca omleta.
Este buna atit calda cat si rece .
Pofta buna !