Omleta cu dovlecel si ceapa

de AndreaE in Aperitive / Garnituri, 29 Oct 2013 | 3846 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 oua
  • 1/2 dovlecel
  • 1/2 ceapa rosie
  • Patrunjel
  • 1 lingura parmigiano
  • 3 felii emmentaler
  • Vegeta
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Omleta cu dovlecel si ceapa:

Am taiat ceapa fidelute , dovlecelul in 4 apoi l-am feliat si cu putin ulei de masline l-am pus la prajit. Am batut ouale am adaugat parmigiano , un pic de vegeta si patrunjelul tocat. Cand egumele au fost prajite a turnat peste ouale. Am lasat omleta sa se prajeasca pe o parte , apoi am intors-o pe cealalta parte si peste am pus emmentaler. 

Cand a fost prajit pe ambele parti l-am servit cu ardei:-)  

Daca ti-a placut reteta noastra "Omleta cu dovlecel si ceapa" nu uita sa-i faci un review.
DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Bruschete cu rosii si telemea