Omleta cu dovlecei

de Oana in Aperitive / Garnituri, 24 Iul 2013 | 3230 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • un dovlecel tanar
  • 4 felii subtiri de bacon
  • 3 oua
  • 100 gr telemea de vaca
  • 50 gr mozzarella
  • marar tocat
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Omleta cu dovlecei:

Dovlecelul se da pe razatoarea cu ochiuri mari si se trage in tigaie, in putin ulei de masline. Se adauga baconul feliat subtire si se mai lasa cateva minute pana se inmoaie. Ouale se bat bine si se amesteca cu telemeaua rasa. Se pun ouale in tigaie peste dovlecei si se lasa la foc mic. Se intoarce omleta pe partea cealalta cu ajutorul unei farfurii (sau cu un capac- se pune deasupra tigaii, se intoarce tigaia invers cu o miscare rapida si apoi omleta se aseaza usor in tigaie pe partea cealalta).

Se scoate omleta si se presara deasupra mozzarella rasa. Se serveste cu rosii proaspete.

Daca ti-a placut reteta noastra "Omleta cu dovlecei" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Clafoutis cu căpșuni - Desertul savuros și aromat

pe 08.07 la 08:10

Salată de dovlecei cu nuci - Rețeta simplă și savuroasă

pe 07.07 la 08:14

Tortilla cu cartofi si ceapa, la tigaie - Reteta gustoasa de omleta spaniola

de vasimur 4

pe 05.07 la 15:54

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1310 puncte

vasimur

1198 puncte

mirela0911

1000 puncte

mihaelar63

211 puncte

RODIMUR

162 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Oua umplute cu ton