Mic dejun copios cu carnaciori,cartofi si oua

de SENO in Aperitive / Garnituri, 7 Noi 2011 | 6119 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6 oua
  • 6 cartofi
  • 2 carnaciori afumati
  • 2 cepe
  • 1 ardei gras
  • branza telemea sau cas (eu am avut cas de oaie)
  • 3 linguri de ulei
  • sare
  • piper macinat
  • boia dulce
  • verdeata
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mic dejun copios cu carnaciori,cartofi si oua:

Toate legumele se curata si se spala.

Ceapa se taie marunt si se caleste in 3 linguri de ulei cu un praf de sare pana devine lucioasa.

Ardeiul se taie si el si se pune la calit peste ceapa.

Se pune o jumatate de ceasca de apa si se lasa sa fiarba pana se evapora.

Cartofii se dau prin razatoarea cu gauri mari si se pun in tigaie cu boia dulce si piper macinat,se lasa pana se face bine cartoful.Se amesteca tot timpul ca sa nu ramana cocoloase si sa se prajeasca frumos.

Ouale se pun pe rand deirect in tigaie fara a se bate dinainte.Se amesteca bine de tot.

Se taie si carnaciorii si se arunca si ei in tigaie,apoi casul dat pe razatoare.

Se mai potriveste de sare si piper daca mai este nevoie.

La sfarsit se poate pune marar sau patrunjel verde,eu nu am pus.

Daca ti-a placut reteta noastra "Mic dejun copios cu carnaciori,cartofi si oua" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Omleta la cuptor cu rosii si spanac