Omleta cu ciuperci si cascaval

de divainbucatarie in Aperitive / Garnituri, 13 Feb 2011 | 5017 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 oua
  • 1 lingura smantana
  • 1 felie cascaval
  • 2 linguri ulei de masline
  • 2 ciuperci champignon mici
  • sare
  • piper
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Omleta cu ciuperci si cascaval:

Ciupercile spalate si curatate le taiem in lame. Le inabusim in ulei incins. Intre timp batem ouale cu o lingura de smantana, sare, piper, apoi adaugam 1 felie de cascaval taiata cubulete mici. Daca puneti putina smantana in omleta aceasta va fi mai pufoasa.

Scoatem ciupercile calite din tigaie si le amestecam cu ouale. Turnam inapoi tot amestecul si rumenim omleta pe ambele parti.

O servim fierbinte.
Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Omleta cu ciuperci si cascaval" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

ieri la 15:59

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

Supă cremă de sparanghel și broccoli - Simplă și gustoasă

pe 01.07 la 11:22

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Omleta cu carnati si cascaval