Omleta cu ceapa verde

de Dya Daniela Andrei in Aperitive / Garnituri, 24 Oct 2013 | 2995 vizualizari

 

Nu stiu de ce,,, dar mi-a fost pofta !

 

INGREDIENTE

  • 4 oua
  • 2-3 fire de ceapa verde
  • 100 g cascaval Delaco DeSenvis
  • condimente dupa gust: sare, piper, chili
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Omleta cu ceapa verde:

Tocam ceapa si o calim aproximativ 5 minute, in 1-2 lingurite de ulei.  Adaugam ouale batute spuma impreuna cu sarea, piperul si chili. Coacem omleta pe ambele parti, oprim focul, adaugam cuburi de cascaval si o lasam acoperita cam 1 minut. O servim calda. Pofta buna! 

P.S. Ce bune ar fi fost cateva muraturi!

Daca ti-a placut reteta noastra "Omleta cu ceapa verde" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mancarica de cartofi, cu costita afumata si legume, la tigaie

de vasimur 4

ieri la 16:54

Strudel din aluat foietaj cu budinca de vanilie si visine

de Caty 2

pe 06.07 la 18:42

 Torturi spirala cu zmeura  si La multi ani ! ( reteta cu nr 1800 )

pe 05.07 la 18:28

Reteta de briose cu ciocolata si fructe de padure

pe 05.07 la 15:03

Plăcintă cu iaurt - Rețeta delicioasă și ușor de preparat

pe 03.07 la 09:12

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Palmieri cu sunca presata si cascaval Delaco