Omleta cu cascaval

de Dana Cristea - pusikmea in Aperitive / Garnituri, 27 Feb 2010 | 3418 vizualizari

 

SIMPLA SI DELICIOASA

 

INGREDIENTE

  • 4 oua
  • cascaval
  • sare
  • piper
  • boia dulce
  • verdeata
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Omleta cu cascaval:

Se bat ouale, se adauga sarea, piperul si boiaua dupa gust si se pun intr-o tigaie cu putin ulei. Omleta se rumeneste pe ambele parti, iar cand aceasta este aprope gata punem cascavalul ras si mai lasam putin, deasupra presaram verdeata.

Daca ti-a placut reteta noastra "Omleta cu cascaval" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (3)

madi_marin 1

28.02.2010, 09:20

ce imi place cum arata....n-am mai mancat de mult timp o omleta.....

Dana Cristea - pusikmea 1

28.02.2010, 11:35

ms madi

Teo 1

28.02.2010, 13:18

NINE NE-AI GASSIT!ai pregatit niste omlete pline de culoare!bravo!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Strudel din aluat foietaj cu budinca de vanilie si visine

de Caty 2

ieri la 18:42

 Torturi spirala cu zmeura  si La multi ani ! ( reteta cu nr 1800 )

pe 05.07 la 18:28

Reteta de briose cu ciocolata si fructe de padure

pe 05.07 la 15:03

Plăcintă cu iaurt - Rețeta delicioasă și ușor de preparat

pe 03.07 la 09:12

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Omleta cu salata verde