Briose cu branza sarata

de Constelatialeu in Aperitive / Garnituri, 4 Iul 2015 | 5962 vizualizari

 

Aveam niste branza de oaie,ratacita prin frigider..nu oaia,ci branza........si restul e istorie....

 

INGREDIENTE

  • 360 g branza de oaie
  • 5 oua
  • 1 ardei capia
  • frunzele de la 5 cepe verzi
  • 1 lingura smantana grasa
  • 200 g faina
Portii: 12
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Briose cu branza sarata:

Radem branza intr-un castron,adaugam ouale,ceapa taiata marunt,ardeiul taiat cubulete mici,omogenizam si adaugam faina cernuta.Ungem 12 forme de silicon,cu ulei si punem compozitia in fiecare forma,nivelam si dam formele la cuptorul preincalzit,cca 25-30 min,pana incep sa se rumeneasca si se desprind de marginile formei. Se scot din forme si se lasa sa se raceasca.

Daca ti-a placut reteta noastra "Briose cu branza sarata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (14)

mihaelar63 1

07.07.2015, 19:53

Eu cred ca le faci si altceva . Vre-un ritual secret . Prea bine arat )

roxana_simona 1

13.07.2015, 13:37

Ancutsa 1

19.03.2018, 15:15

Frumoase si gustoase!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Humus reteta libaneza