Omleta cu cartofi prajiti si carnati afumati la cuptor (2)

de COSTEO in Aperitive / Garnituri, 23 Apr 2013 | 4427 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 5 oua
  • 2 carnati afumati
  • 1 rosie
  • 2 cartofi
  • 100 g branza vaci(cascaval sau branza burduf )
  • 1 fir ceapa verde
  • 1 fir usturoi verde
  • 2 fire marar verde
  • sare
  • piper
  • cimbru
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Omleta cu cartofi prajiti si carnati afumati la cuptor (2):

Cartofii taiati rondele si prajiti,dupa ce se prajesc scoatem cartofi pe un sevetel.

Intre timp pregatim un vas termorezistent pe care il ungem cu ulei cu o pensula.Aranjam in vas cartofii prajiti,peste punem carnati afumati,dar taiati rondele,branza de vaci (cascaval ras sau branza burduf).Adaugam niste ceapa si usturoi verde tocat marunt.

Batem ouale foarte bine  in care o sa punem si niste marar tocat marunt si punem peste celelalte ingrediente in vas

.Asezonam cu sare si piper dupa gust si preferinte.

Deasupra ornam omleta cu felii de rosii taiate subtire si lasam la cuptor la 190 grade 35 minute.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Omleta cu cartofi prajiti si carnati afumati la cuptor (2)" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Rulou de omleta cu marar si ceapa verde