Omleta cu bacon si miez de lapte

de ralu_ca in Porc, 28 Iul 2013 | 4988 vizualizari

 

pentru o dimineata perfecta :)

 

INGREDIENTE

  • 5 oua
  • cateva felii de rosie
  • cateva felii castravete
  • 5 felii de bacon
  • sare
  • piper
  • 1 capacel miez de lapte
  • putina branza rasa
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Omleta cu bacon si miez de lapte:

Feliile de bacon le-am "tras" la tigaie cateva minute. Ouale le-am batut bine, am adaugat branza rasa si am omogenizat. Intr-o tigaie am pus foarte putin ulei si am rasturnat compozitia de oua si branza. Dupa ce s-a prajit pe o parte, am intors-o pe cealalta parte si cand am considerat ca e aproape gata, am " imbracat-o" cu cateva felii de rosii, castraveti, miezul de lapte taiat rondele, bacon si piper. Am mai lasat-o cateva minute, dupa care am servit-o!

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Omleta cu bacon si miez de lapte" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (9)

babi5 1

28.07.2013, 14:20

simona72 1

28.07.2013, 14:53

Placee!!

Rocsi 1

28.07.2013, 17:56

Buna si consistenta omleta

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă cu iaurt - Rețeta delicioasă și ușor de preparat

pe 03.07 la 09:12

Fish and chips - Crochete delicioase de pește cu cartofi prăjiți

pe 03.07 la 08:33

Ghiveci de legume - Rețeta savuroasă de post

pe 02.07 la 17:58

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

pe 02.07 la 15:59

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Musaca de cartofi cu carne de porc