Omleta, chinezeasca, cu rosii

de retetele_tinei in Mancaruri de legume, 27 Dec 2015 | 4668 vizualizari

 

Aceasta omleta cu rosii, este o reteta tipica chinezeasca. Reteta este inedita datorita faptului ca singurele sale condimente sunt ceapa verde, sarea si piperul, iar jocul de culori, galben, rosu si verde, o fac mult mai imbietoare.

 

INGREDIENTE

  • 3 oua
  • 2 rosii
  • 1 ceapa verde
  • sare
  • piper
  • ulei pt prajit
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Omleta, chinezeasca, cu rosii:

Prima data, spalam si taiem legumele. Asadar, spalam si taiem rosiile bucatele.

Dupa care taiem marunt, ceapa (rondele sau cum preferati).

Cele 3 oua le batem cu putina sare.

Dupa,  punem o tigaie la foc mare,cu ulei. Cand e incalzit, punem ouale si le prajim.

 Prajite le punem intr-un bol si le lasam deoparte.

Apoi, luam o alta tigaie, pe care o punem la foc mare, cu ulei. Cand ulei e incalzit,  punem ceapa.

 O lasam 30 de secunde, la prajit, dupa care adaugam rosiile.

Lasam totul la prajit, 1 minut, cel mult 2 minute, pana cand rosiile se inmoaie si devin suculente. Cand rosiile au devenit suculente, punem oul prajit, peste.

 Mai lasam 30 de secunde la prajit, dupa care stingem focul. Dupa ce oprim focul, adaugam sare si piper dupa gust.

 Si  amestecam bine. In reteta originala, scria doar de sare, dar mie imi place piperul si prin urmare am pus sare si piper.

O servim calda.

Pofta mare!

Daca ti-a placut reteta noastra "Omleta, chinezeasca, cu rosii" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chifteluțe marinate - Rețeta bună ca la mama acasă

pe 12.11 la 10:23

Mancare de fasole cu afumatura - Reteta traditionala gustoasa

de laura_n 7

pe 11.11 la 18:32

Chiftele de porc - Rețeta simplă și savuroasă

pe 11.11 la 10:30

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1266 puncte

vasimur

1181 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Panacris

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Omleta primavara