Omleta, chinezeasca, cu rosii

de retetele_tinei in Mancaruri de legume, 27 Dec 2015 | 4697 vizualizari

 

Aceasta omleta cu rosii, este o reteta tipica chinezeasca. Reteta este inedita datorita faptului ca singurele sale condimente sunt ceapa verde, sarea si piperul, iar jocul de culori, galben, rosu si verde, o fac mult mai imbietoare.

 

INGREDIENTE

  • 3 oua
  • 2 rosii
  • 1 ceapa verde
  • sare
  • piper
  • ulei pt prajit
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Omleta, chinezeasca, cu rosii:

Prima data, spalam si taiem legumele. Asadar, spalam si taiem rosiile bucatele.

Dupa care taiem marunt, ceapa (rondele sau cum preferati).

Cele 3 oua le batem cu putina sare.

Dupa,  punem o tigaie la foc mare,cu ulei. Cand e incalzit, punem ouale si le prajim.

 Prajite le punem intr-un bol si le lasam deoparte.

Apoi, luam o alta tigaie, pe care o punem la foc mare, cu ulei. Cand ulei e incalzit,  punem ceapa.

 O lasam 30 de secunde, la prajit, dupa care adaugam rosiile.

Lasam totul la prajit, 1 minut, cel mult 2 minute, pana cand rosiile se inmoaie si devin suculente. Cand rosiile au devenit suculente, punem oul prajit, peste.

 Mai lasam 30 de secunde la prajit, dupa care stingem focul. Dupa ce oprim focul, adaugam sare si piper dupa gust.

 Si  amestecam bine. In reteta originala, scria doar de sare, dar mie imi place piperul si prin urmare am pus sare si piper.

O servim calda.

Pofta mare!

Daca ti-a placut reteta noastra "Omleta, chinezeasca, cu rosii" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aluat pufos de cozonac - Rețeta tradițională pas cu pas

ieri la 10:21

Chec cu pui si cascaval in bacon - Reteta usoara pentru un aperitiv gustos

de Rocsi 9

pe 02.12 la 20:34

Bilute din biscuiti cu nuca si rom - Desert rapid si delicios

pe 02.12 la 16:12

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2418 puncte

 Merisor

1300 puncte

RODIMUR

1146 puncte

Panacris

259 puncte

vasimur

253 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Omleta primavara