Omleta asortata

de susu in Aperitive / Garnituri, 24 Aug 2011 | 3977 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • oua
  • 1 ceapa
  • 1 ardei capia
  • Cateva fire de ceapa verde
  • Ceva afumatura
  • Patrunjel
  • Marar
  • Telemea veche de oi
  • Vegeta
  • Boia
  • Curry
  • Piper
  • Cimbru
  • Curcuma
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Omleta asortata:

Ouale se bat bine, daca doriti sa fie mai pufoasa puteti separa galbenusurile de albus si sa le bateti separat. Caliti ceapa tocata mai marunt, adaugati cateva bucatele de kaizer sau slanina si apoi ardeiul taiat cubulete. Amestecati ouale cu branza rasa fin, verdeata tocata si condimentele. Varsati compozitia peste ceapa sic and s-a rumenit bine o intoarceti pe partea cealalta.

Daca ti-a placut reteta noastra "Omleta asortata" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

ieri la 15:59

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

Supă cremă de sparanghel și broccoli - Simplă și gustoasă

pe 01.07 la 11:22

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Cârnăciori de bere în foietaj