Pregatite cu mare drag pentru o gustare delicioasa...va invit sa degustati :)
Pentru blat: cernem faina, facem o adancitura in mijloc punem oul, sarea pe margine, chimenul si amestecam pana se incorporeaza bine ingredientele si framantam pana obtinem un aluat de tarta. Punem in folie si dam la rece pana preparam crema si umplutura.
Crema de branza:
Amestecam branza de vaci cu smantana, adaugam si branzica miez de lapte pe care o faramitam cu o furculita, mararul, ceapa verde tocata, sarea si apoi oul la sfarsit.
O acoperim si o dam la rece la frigider.
Umplutura de ciuperci:
Intr-o tigaie incingem uleiul si inabusim ceapa tocata impreuna cu ciupercile taiate marunt si ardeiul gras tocat. Adaugam si patrunjeul . Lasam pe foc pana se evapora toata apa si potrivim gustul de sare si piper. Lasam la racit.
Scoatem aluatul de la frigider si il impartim in 9 bucati( mingiute).
Pregatim pentru forme 9 hartiute patrate decupate din foaie pergament. Daca avem foi speciale pentru forme e si mai bine.
Fiecare bucata o vom intinde direct pe hartiuta si apoi vom lucra blatul direct in forma.
Umplem cu crema de branza apoi deasupra punem umplutura de ciuperci si branzica miez de lapte.
Coacem tartele la 180 de grade pentru 45 de minute.
Noua ne-au placut mult...sper sa va placa si voua daca le veti prepara :)