Omleta

de nadea68 in Aperitive / Garnituri, 22 Ian 2014 | 3263 vizualizari

 

Azi v-am adus o reteta de tipul,gatim cu ce gasim in frigider :),de aceea si titlul e simplu.

 

INGREDIENTE

  • 2 oua
  • 2 albusuri
  • 100 g ricotta
  • 100 g piept de pui fiert
  • 50 g spanac fiert
  • ulei
  • piper
  • sare
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Omleta:

Deci eu avem in frigider,niste ricotta ramasa ,albusuri si piept de pui.

Intr-un castron batem ouale si cele 2 galbenusuri.Adaugam ricotta si pieptul de pui taiat bucatele.Amestecam.

Adaugam sare si piper.

Intr-o tigaie punem la incalzit un pic de ulei.Cand e cald,varsam amestecul de oua cu restul :).Prajim cateva minute.Adugam si spanac fiert deasupra.Intoarcem omleta cu ajutorul unu capac si continuam sa coacem inca cateva minute.

A iesit foarte gustoasa :)

Baiatul meu a zis ca data viitoare vrea una la fel :)

TIPS-URI

1

fiind o omleta facuta cu ce aveam in frigider ,desigur voi puteti s-o faceti cu alte ingrediente...

Daca ti-a placut reteta noastra "Omleta" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cozonac cu smantana - Reteta pentru un aluat perfect

pe 24.12 la 20:10

Ouă umplute - Aperitivul delicios și ușor de preparat

pe 24.12 la 11:20

Fursecuri ștampilate - Desertul delicios și rapid

pe 23.12 la 18:14

Sărățele fragede și gustoase - Gustarea delicioasă și rapidă

pe 23.12 la 12:28

TOP
utilizatori

oanapl

1117 puncte

 Merisor

1100 puncte

MotanLaOale

1042 puncte

Mitinita

1000 puncte

Rocsi

321 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Invartita cu branza de oaie