Omleta

de nadea68 in Aperitive / Garnituri, 22 Ian 2014 | 3008 vizualizari

 

Azi v-am adus o reteta de tipul,gatim cu ce gasim in frigider :),de aceea si titlul e simplu.

 

INGREDIENTE

  • 2 oua
  • 2 albusuri
  • 100 g ricotta
  • 100 g piept de pui fiert
  • 50 g spanac fiert
  • ulei
  • piper
  • sare
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Omleta:

Deci eu avem in frigider,niste ricotta ramasa ,albusuri si piept de pui.

Intr-un castron batem ouale si cele 2 galbenusuri.Adaugam ricotta si pieptul de pui taiat bucatele.Amestecam.

Adaugam sare si piper.

Intr-o tigaie punem la incalzit un pic de ulei.Cand e cald,varsam amestecul de oua cu restul :).Prajim cateva minute.Adugam si spanac fiert deasupra.Intoarcem omleta cu ajutorul unu capac si continuam sa coacem inca cateva minute.

A iesit foarte gustoasa :)

Baiatul meu a zis ca data viitoare vrea una la fel :)

TIPS-URI

1

fiind o omleta facuta cu ce aveam in frigider ,desigur voi puteti s-o faceti cu alte ingrediente...

Daca ti-a placut reteta noastra "Omleta" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă cu iaurt - Rețeta delicioasă și ușor de preparat

pe 03.07 la 09:12

Fish and chips - Crochete delicioase de pește cu cartofi prăjiți

pe 03.07 la 08:33

Ghiveci de legume - Rețeta savuroasă de post

pe 02.07 la 17:58

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Chec-aperitiv