Omleta

de Lorra in Aperitive / Garnituri, 10 Mai 2013 | 3887 vizualizari

 

V-am pregatit ceva ...ceva simplu si bun :)

 

INGREDIENTE

  • 6 oua
  • sare dupa gust
  • putin unt pentru uns tigaia
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Omleta:

Se sparg ouale intr-un bol si se bat bine, dupa care se adauga sarea dupa gust.

Se unge tigaia cu unt si se pun ouale. 

Dupa ce s-a rumenit pe o parte, se intoarce cu grija si pe cealalta parte.

Pofta buna !

Daca ti-a placut reteta noastra "Omleta" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu caise în blat - Super pufoasă și aromată

ieri la 09:06

Aperitiv italienesc cu salam și cașcaval la cuptor - Crocant și delicios

pe 25.07 la 09:57

Tartă cu cașcaval afumat și dovlecei - Aperitiv rapid și gustos

pe 25.07 la 09:33

Mic dejun italienesc - Simplu, rapid și gustos

pe 25.07 la 09:12

TOP
utilizatori

Rocsi

1282 puncte

RODIMUR

1106 puncte

vasimur

157 puncte

Valclaudia

100 puncte

MotanLaOale

52 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Omleta