ciuperci umplute cu sunca si cascaval

de nadina73 in Aperitive / Garnituri, 12 Oct 2010 | 23122 vizualizari

 

Cele mai bune ciuperci umplute si pe deasupra si preagtite de mama mea(buni )cum zic piticii nostri

 

INGREDIENTE

  • 1,5 kg ciuperci champinion
  • 2 cepe mari
  • 1 lingurita boia
  • 300 g sunca
  • 200 mozzarella
  • sare
  • piper
  • 2 oua
  • 100 smantana
  • 100 unt
  • patrunjel verde tocat
Portii: 10
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA ciuperci umplute cu sunca si cascaval:

Se curata ciupercile si se scot picorusele

Piciorusele se toaca marunt  si 5-6 palarioare.Plarioarele se condimeteaza bine cu sare si piper dupa care se prajesc intr-o tigaie de gratar cu putin  ulei sau untpe ambele parti.

Ceapa se toaca marunt si se caleste in ulei 5 minute dupa care se pun ciupercila tocate se calesc putin dupa care se pune si sunca tocata,se condimeteaza bine cu sare si piper si patrunjel verde tocat ,dupa care se lasa sa fiarba cu capac acopertit pana scade apa lasata de ciuperci(aproximatv 20 minute).

Se iau palarioarele  de ciuperci calite si se pune din compozitia cu ceapa cate 1 lingura plina si se pun intr-o tava unsa bine cu unt.

Ouale se bat bine cu smantana si se pune din compozitia cate 1 lingurita pe fiecare ciuperca umpluta,dupa care se pune mozzarallea rasa.

Se da tava la cuptor pentru 20 minute la 180 -200 grade dupa care se scoate se presara patrunjel verde tocat si se servesc.

PS:Mi-au iesit 33-34 ciuperci umplute

Daca ti-a placut reteta noastra "ciuperci umplute cu sunca si cascaval" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (42)

alieli 1

14.10.2010, 10:07

foarte bune au fost

Adinacarla 1

15.10.2010, 13:13

ciuperciam ajuns tarziu...am lipsit motivat...ma avut piticele putin racite si am inceput si eu 'reparatile " la dantura.
am pus reteta la favorite...trebuie pusa-n practica.

mariac 1

17.10.2010, 01:32

foarte bune simonela

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Aperitiv briose cu ciuperci